Touch with Sense
Massage
Tarieven
Contact
Links
Over mijzelf
Touch with Sense - home button
Natuur principes
Methode
Beroepsvereniging

Over mijzelf

Een echte uitdaging was voor mij om zelf een praktijk te starten. Er is naast ons huis een massage ruimte gecreëerd . Omdat wij het milieu een warm hart toedragen is er met de verbouwing zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals vlas voor de isolatie, hergebruikt steigerhout voor de afwerking en kasten. Voor de verwarming hebben we wand- en vloerverwarming aangelegd. Hierdoor wordt een behaaglijk klimaat gecreëerd. We gebruiken groen gas (Greenchoice), en vanaf 2013 wekken we onze eigen groene windenergie op (de Windcentrale). We wassen en maken schoon met producten van Neutral, Klok en Ecover.

 

Wat in 2005 voor mij begon als N.G.S. sportmasseur heb ik nu verder ont-wikkeld tot holistisch massagetherapeut. Bij Holos Academie voor Massagetherapie te Utrecht heb ik de opleiding voor holistisch masseur gevolgd. Deze manier van masseren beviel me zo goed dat ik besloot verder te gaan met de opleiding massagetherapeut (HBO Niveau). Deze opleiding heb ik in januari 2011 met succes afgerond.

Hiertoe behoren voetreflex massage, bindweefsel- massage, holistic pulsing, chakramassage, focussen.

In 2013 heb ik bij Prevenzis de opleiding Triggerpoint specialist behaald, gevolgd in maart 2016 met het diploma voor Neuromusculair Triggerpoint Therapeut (HBO niveau).

In december 2015 heb ik de Medische Basis Kennis op HBO volgens de Plato-normen behaald.

In 2018 heb ik me bekwaamd als VLOW®-borstweefseltherapeut

Astrid van Rooijen

In oktober 2009 is in de Uitstraling een tweede interview verschenen.

 

Sitemap

© 2023 Touch with Sense; Disclaimer - Privacyverklaring - Klacht en Tuchtrecht